caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Gran Canària, un participant ferm

Gran Canària serà al CBGB’17 i amb aquesta edició d’enguany sumarà quatre participacions, de manera que sempre ha estat present al torneig. El conjunt de Las Palmas de Gran Canària va participar amb l’equip U14 el 2014 i l’U12 en les dues darreres edicions. Precisament la categoria amb la qual afrontarà l’edició d’enguany.

L’entitat canària, amb el seu distintiu color groc, és coneguda pel seu gran treball en els equips de base i pels nombrosos equips que el constitueixen. Alhora, el seu primer equip es troba a la Lliga Endesa, on hi figuren els gironins Xavi Rabadesa i Oriol Paulí, i alhora participen a l’Eurocup. Un club ambiciós que enguany s’ha proclamat vencedor de la Supercopa d’Espanya contra tot pronòstic i que treballa bé la seva base. Un plaer contar novament amb vosaltres!

Foto: cbgrancanaria.net
Foto: cbgrancanaria.net