caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Harlemlakers Amsterdam, el segon club holandès al CBGB

L’entitat d’Amsterdam serà present al CBGB’17, provinent de terres holandeses i ho farà amb el seu equip U16. HarlemLakers Amsterdam serà el segon participant d’Holanda després que CBA Amsterdam participés també amb el seu equip U16 la darrera edició.

Harlemlakers és un club creat el 1983 que du més de trenta anys destacant per ser un dels clubs de major creixent en el bàsquet dels Països Baixos i que no tanca les portes a cap jugador que vulgui participar a l’entitat. També té com a objectiu unir els joves de diverses nacionalitats per tal que perfeccionin el seu bàsquet i creixin a nivell personal a través d’aquest esport.

També intenta implicar als habitants de la zona, però sobretot cerca el creixement de la qualitat del bàsquet a Holanda a través d’un treball el màxim professional possible. Molt contents de contar amb un altre representant del bàsquet holandès!

amsterdam