caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Sant Lluís de Menorca, amb representació en totes les categories masculines i femenines

El CCE Sant Lluis (Menorca) es tracta d’una entitat amb diferents seccions esportives, entre les quals despunta el bàsquet sobretot femení. L’entitat menorquina participarà per tercer any consecutiu després de fer-ho el 2015 amb els U12, U14 i U16 masculins i els U14 i U16 femenins.

La seva presència va ser encara més destacada la darrera edició amb sis equips, dos d’ells finalitzant en primer posició com són el Cadet Femení i un dels dos Mini Femení que van participar-hi. Enguany vindran al Costa Brava Girona Bàsquet 2017 amb un equip per cada categoria masculina i femenina, és a dir, un total de sis. Un altre dels molts representants balears al torneig, encantats de tenir-vos de nou a Girona!

cce sant lluis