caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Danone alimenta sonrisas, al costat del bàsquet formatiu que fonamenta els bons hàbits

Danone alimenta sonrisas repetirà la seva aposta pel bàsquet de formació a través de valors i hàbits saludables que es practica al Costa Brava Girona Basket. A més, ho farà amb el seu producte Actimel que genera beneficis als esportistes. Unes aportacions que han estat demostrades pel Ministeri d’Educació i Ciència i per l’Associació de Dietistes i Nutricionistes.

Actimel ajuda a enfortir les defenses de l’organisme, a través de la flora intestinal, aconseguint alhora mantenir-la en equilibri. La importància d’aquesta bacteria va més enllà, ja que al prendre un Actimel s’afegeixen al cos defenses necessàries per mantenir-se la resta del dia sense problemes, i més si es practica esport.

Des del CBGB estem encantats de poder comptar per segon any consecutiu amb la col·laboració d’una empresa que cuida la salut de les persones i els esportistes!

danone