caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El Ratiopharm Ulm torna a Girona, amb l’U12 i l’U16 masculí

El conjunt de la ciutat alemanya d’Ulm, que té el primer equip competint a la màxima categoria del bàsquet alemany (BBL) i a la segona màxima competició europea (Eurocup), tornarà a Girona per disputar el CBGB’17.

La d’enguany serà la tercera edició consecutiva en la que el club alemany participa al Costa Brava Girona Basket, i ho farà amb un equip U12 i un altre U16, tots dos en categoria masculina.

Cal recordar que l’equip U16, l’any passat va jugar les semifinals de la competició i que va acabar aconseguint la tercera plaça del Torneig, en imposar-se 87-67 al Manyanet Molins. Els colors taronja, negre i blanc i el bon nivell dels alemanys repeteixen enguany per partida doble. Willkommen!!!

Ratiopharm_Ulm_logo