caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El Bayern Munic augmenta la presència i el talent alemany

El FC Bayern Munic serà present amb el seu equip U12 masculí al CBGB’17. Una entitat que participarà per primera vegada al CBGB i portarà a Girona l’actual campió de lliga alemana de la seva edat. Alguns dels seus membres també juguen amb l’U14 de l’entitat bavaresa, que té els seus equips de base juguen a les màximes competicions i són convocats per la selecció nacional.

Alhora, el seu primer equip milita a la màxima categoria alamana en la competició domèstica i a la segona màxima competició europea, l’Eurocup. El FC Bayern Munic també cuida els equips de formació, de manera que ofereix a molts centres educatius la possibilitat que els alumnes s’introdueixin al bàsquet des de ben petits. Un plaer tenir-los per primera vegada, igual que tots els seus companys alemanys: Willkommen!

Bayern
Foto: fcb-basketball.de