caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Uni Girona i València Basket, dominadors

Les tres categories de bàsquet femení  del torneig, amb una ampliació respecte al nombre d’equips de l’any passat, han tingut un domini important dels equips de les comarques gironines i, en concret, de l’Uni Girona. El planter gironí s’ha plantat a les finals de cadet i infantil (aquesta, la disputaran contra el GEIEG) després de demostrar la superioritat física i tàctica davant els seus rivals.

Combinat Girona 1 - Boscos 2

D’altra banda, l’altre gran actuació en categoria femenina ha estat a càrrec del Valencia Basket (primer any amb aquesta designació, és el relleu del desaparegut Ros Casares), que s’ha plantat a les finals de les categories cadet (la jugarà contra l’Uni) i mini mostrant un alt nivell de joc. Les valencianes han superat al Sant Lluís Menorca (27-93) en cadet i al CB Igualada (60-20) en minis per poder optar als dos títols. A més, cal destacar també l’actuació del combinat gironí a mini, que s’enfrontarà al Valencia després de guanyar (35-24) al Grifeu Llançà.