caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Final catalana a mini masculí

Després de 32 partits jugats entre la jornada de divendres i dissabte, dos equips catalans es disputaran avui (13.00h) a Sant Gregori el títol de la categoria mini masculí. CB Granollers i un combinat de jugadors de diferents clubs gironins han arribat a la final sense perdre cap partit al torneig, fet irrefutable del mèrit dels dos equips en la competició.

Els granollerins es van imposar ahir (23-69) al AE Minguella a una de les semifinals, mentre que en l’altra el “Combinat Girona” va ser superior (61-31) al Gran Canaria Iberia. Els badalonins i els canaris es veuran  les cares (Sant Gregori, a les dotze) per un lloc al podi del torneig, després d’haver quedat només a un pas de la final. En clau internacional, l’escola Arvydas Sabonis era un dels grans favorits, però a la fase de grups es va veure sorprès pel Granollers (finalista) i ara només opta el cinquè lloc, conjuntament amb el CB 1939 Canàries.

Després del triomf del Cajasol en la primera edició, el que és segur és que el relleu dels andalusos en aquesta categoria serà català.