caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Primer dia: Categories Femenines

La competició a la categoria femenina també ha estat molt vibrant. Hi han jugat clubs de nivell molt diferent, però tots han anat fins al màxim de les seves possibilitats.

CADET (Salt I)

Apunts Grup A: Uni Girona ja és a les semifinals després de guanyar a Valencia Basket. Demà, els valencians i Eivissa es jugaran un lloc a les semifinals.

Apunts Grup B: El Sant Lluís Menorca també és a les semifinals, després d’haver guanyat els seus dos partits. Tabirako Baqué i Nou Basket Femení Castelló lluitaran demà a partir de la una per ser l’altre semifinalista del grup.

INFANTIL (Bescanó)

Apunts Grup A: L’Uni Girona 1 ja és a les semifinals, mentre que GEIEG i Boscos Ciutadella s’ho juguen tot a una carta demà.

Apunts Grup B: Uni Girona 2  i CN Sabadell 1, a les semifinals. Demà juguen per veure qui és el primer de grup. Sant Lluís Menorca i Eivissa, pel tercer lloc del grup.

Uni Girona

MINI (Salt II)

Apunts Grup A: Valencia Basket lidera el grup i és virtualment semifinalista. Segurament, la segona plaça se la jugaran CB Grifeu Llançà i Boscos Ciutadella.

Apunts Grup B: El “Combinat Girona 2” s’ha mostrat intractable i ja és a la semifinal de demà a la tarda. L’altre semifinalista sortirà del duel entre el CB Bescanó i el CB Igualada.

Boscos Ciutadella

Combinat Girona 1