caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Primer dia: Mini Masculí

A la categoria de Mini Masculí, els grups B i C encara tenen algun partit pendent per jugar-se (es jugaran demà a primera hora), degut a que Gran Canaria ha arribat a la tarda. No obstant això, els altres dos grups han deixat coses interessants.

Apunts Grup A:

– El “Combinat Girona” ja està matemàticament a les semifinals, perquè ningú el pot treure d’allà. Ha guanyat els seus dos duels a rivals directes. Demà, Canaries i Fundación 5+11 Baskonia es jugaran el segon lloc.

Apunts Grup D:

– El CB Granollers és l’altre equip semifinalista del torneig. Ha guanyat els dos partits, un d’ells clau contra l’escola Arvydas Sabonis. Els lituans i el CB 1939 Canarias lluitaran per la segona plaça.

Als grups B i C, Valencia Basket i AE Minguella lideren respectivament amb dos triomfs, però falta veure què passa amb tots els partits que es juguen divendres matí.

Valencia