caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Primer dia: Cadet Masculí

La categoria reina del torneig està més emocionant que mai i, de fet, només tenim un semifinalista assegurat per demà. Els partits que s’han viscut tant a Vila-roja com a Montfalgars han estat d’un alt nivell.

Apunts Grup A (Vila-Roja):

– Demà, a les 10 del matí, 5+11 Fundación Baskonia i CEB Marc Gasol es juguen un lloc a la semifinal. Qui guanyi, optarà al títol. Qui perdi, pel cinquè lloc final.
– A les 11, Sant Nicolau i Sant Lluís Menorca no volen deixar passar l’oportunitat de sumar un triomf a la fase de grups. Un dels dos, ho farà i s’estrenarà.

Baskonia

Apunts Grup B (Vila-Roja):

– San Ignacio Pamplona és l’únic que ha guanyat els dos partits, però Montgat i CB Granollers encara no estan eliminats de la lluita pel títol en categoria Cadet. El Valladolid buscarà demà el seu primer triomf.

Apunts Grup C (Montfalgars):

– El Boscos Ciutadella és l’únic equip classificat per les semifinals de demà a la tarda. Ha guanyat als seus dos rivals directes i això fa que, en cas de derrota demà, seguirà sent primer. AE Minguella i CB 1939 Canarias opten a la segona posició.

Boscos - AE Minguella

Apunts Grup D (Montfalgars):

– L’Ulm alemany ha guanyat els seus dos partits, però ambdós de forma ajustada. No obstant això, encara no està a la semifinal i el partit de demà contra Pineda pot dictar sentència. Tabirako Baqué també opta a la primera plaça.

Ulm

Lliçà d'Amunt