caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Forward i Spalding, marca de roba i pilota oficial del torneig

Només queden hores perquè comenci el torneig, però abans no volem deixar passar l’oportunitat de presentar-vos dues marques que seran referència al torneig Costa Brava Girona Basket 2015.

La marca de roba esportiva Forward, amb una àmplia implicació al món del bàsquet, vestirà a tot el personal d’organització del torneig. Els seus productes es podran veure durant l’esdeveniment, amb més de 30 persones lluint una de les marques més reconegudes amb vestimenta esportiva a tot Catalunya.

D’altra banda, les pilotes del torneig les patrocinarà Spalding, una marca amb una llarga experiència en la fabricació de les millors pilotes de bàsquet, que s’adapten perfectament al gust de cadascú. La qualitat, al torneig, està servida!

sponsor_forward_BIG sponsor_spalding