caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Primer dia: Infantil Masculí

A la categoria d’Infantil Masculí, hem pogut observar una gran igualtat entre els dotze equips participants. De fet, cap equip està encara matemàticament classificat, però alguns equips ho tenen ben encarrilat.

Apunts Grup A:

– Fundación 5+11 Baskonia té virtualment assegurada la seva plaça a semifinals. Si no hi entra com a primer de grup, és gairebé segur que ho farà com el segon millor dels tres grups. En tot cas, tant CEB Marc Gasol com Boscos Ciutadella tenen opcions.

Boscos - CEB Marc Gasol

Apunts Grup B:

– Lliçà d’Amunt té un lleuger avantatge, però no té el primer de grup assegurat. Montgat i CB 1939 Canarias li podrien treure aquest lloc. El CESET no vol acabar la fase de grups sense cap triomf, i ho intentarà demà.

Canàries 1939

Apunts Grup C:

– CB Valladolid ha demostrat el seu potencial i ha guanyat els seus dos partits, però no ho té fet. Valencia Basket i Sant Lluís Menorca segueixen amb opcions per lluitar pel primer lloc o la millor segona plaça de la categoria.