caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Finalitza la primera jornada de la Costa Brava Cup

La primera edició de la Costa Brava Cup baixa el teló del primer dia de competició en les fases de grup amb la completa participació de tots els equips i un èxit de públic, que ha omplert per desenes i centenars els diferents pavellons.

En categoria Cadet Masculí, el líder del Grup A és un impressionant Valladolid que ha arrassat en els seus dos partits disputats: primer, un increïble 118-24 contra Fontajau –el marcador més abultat de la competició fins ara-; després, un 12-84 contra Arenys Bàsquet. Al Grup B va primer classificat el Santfeliuenc, en solitari, amb dos triomfs.

En Infantil Masculí, al Grup A mana el Joventut de Badalona, empatat a victòries –però amb millor average- amb el Gran Canaria Claret. Al Grup B és el Gran Canaria qui ocupa la primera plaça. Pel que fa al Mini Masculí, Cajasol –primer- i CEB Girona –segon, empatat a punts- comanden la taula.

En categoria femenina, el Roser encapçala la categoria Infantil-Cadet i Fontajau la Preinfantil-Mini. Des de les nou del matí de divendres es disputarà la segona ronda dels partits de grups que decidiran ja el camí o bé cap al títol o bé cap a la fase de consolació.

W1

W2

W3