caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

És torn per les finals!

La primera edició de la Costa Brava Girona International Basket Cup ha tancat aquest vespre la segona fase de la competició en totes les seves categories. La capital gironina acollirà dissabte les finals i els concursos de triples al pavelló de Palau Sacosta.

Obrirà el foc la categoria Mini Masculí, única que no es disputa per fase final sinó íntegrament en sistema de lligueta. CEB Girona, Cajasol, Arenys Bàsquet, Vilafranca, Montgat i Valladolid jugaran de 9 a 11 del matí per saber qui serà el líder i campió.

De 10 a 11 hores hi haurà la final Preinfantil-Mini Femení entre Fontajau i Barça CBS. Acte seguit, un dels moments divertits del campionat amb el concurs de triples (11 a 12 hores). Posteriorment, temps per les últimes tres grans finals. De 12 a 13 hores, la final Cadet Femení, entre Roser i Toulouges. D’una a dues del migdia, final Infantil Masculí entre Joventut i Gran Canaria.

Per tancar aquesta primera edició de la Costa Brava Cup de bàsquet, el plat fort de la categoria de més edat: la gran final Cadet Masculí entre Valladolid i Santfeliuenc. Aquest duel posarà punt i final a la disputa d’un centenar de partits.

W2

W1