caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Jugadors als hotels i personal a punt: ‘Basket time’!

Tots els equips participants de la primera edició de la Costa Brava Cup ja descansen als seus hotels després de la recepció per part del torneig i d’un bon sopar per agafar forces de cara a disputar tres dies de competició.

Fornells de la Selva i Salt obren demà dijous la competició amb els primers partits. En categoria Cadet Masculí (Fornells) el duel Fontajau-Cabrera (de 09:00 a 10:00) serà el primer d’aquesta franja d’edat i en Infantil Masculí (Salt) ho serà a la mateixa hora el Gran Canaria Claret-CESET.

La categoria Mini Masculí obrirà el foc a les 11 del matí a Bescanó amb un CEB Girona-Arenys Bàsquet. Per la seva banda, en noies, la categoria Infantil-Cadet s’estrenarà per la tarda (17 hores) amb un CN Sabadell-Campdevànol. Per acabar, en Preinfantil-Mini femení el primer duel (16 hores) serà un Fornells-Fontajau. Tots aquests duels femenins tindran lloc a Vilablareix.

RECEP1 RECEP2