ca
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

VALLADOLID, APOLLO I TIME TRAVEL A SEMIFINALS U12

En la categoria Mini, el Valladolid, l’Apollo i el Time Travel varen dominar amb autoritat els seus respectius grups, amb dues victòries cadascun, la qual cosa ja els classifica per semifinals, sense dependre de la darrera jornada de grups que es disputarà aquest divendres al matí.

Precisament en aquesta tercera jornada, en el grup A hi haurà l’enfrontament entre val·lisoletans i holandesos, per definir el primer i segon lloc; mentre Vilablareix i Fontajau Blau hauran de decidir el tercer i quart lloc.

En el grup B, el Time Travel s’enfrontarà al Cybex Bayreuth per la primera plaça, com ha quedat dit amb un triomf d’avantatge pels catalans. Si els alemanys no guanyen, podrien caure al tercer lloc en favor del Fontajau Groc, que hauria de superar el Sant Narcís.

La jornada en les tres categories arrancarà a les nou del matí i s’allargarà fins a les nou del vespre.