ca
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

MOLLET I SANT FRUITÓS PRIMERS SEMIFINALISTES U14 MASCULÍ

En la categoria Infantil, el més destacat del primer dia han estat els dos triomfs del Mollet, líder indiscutible del grup A i ja classificat per semifinals, passi el que passi en la tercera jornada de joc. El mateix ha succeït en el grup B, amb el Sant Fruitós com a protagonista. Els dos conjunts catalans tenen enfrontaments teòricament molt assequibles per tancar la primera fase.

Per contra, el tercer partit dels dos grups definiran els segons llocs, que donaran accés a les semifinals. Per un costat entre Apollo Amsterdam i Valladolid, ara mateix empatats a triomfs en el grup A; i Freak Academy i Grup Barna, també empatats a victòries, en el B.  

En la matinal del segon dia de competició també s’acabaran definint les altres places perquè a la tarda es puguin jugar els diferents partits qualificatius, entre ells les dues semifinals, previstes per les sis i dos quarts de vuit de la tarda al pavelló de Salt.