caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Tot preparat pel gran final de la setmana del CBGB

Han sigut uns dies increïbles, però la setmana del Costa Brava Girona Basket ja arriba al seu final després d’una cinquena jornada decisiva on s’han confirmat els finalistes de les categories U12M, U14M i U16M, aquesta última amb l’èxit més que confirmat del seu nou format. Les rondes eliminatòries han assegurat l’emoció en cada partit i la repesca ha permès que El Pilar València hagi arribat amb opcions fins a les semifinals, on ha caigut 71-58 davant un gran Sa Real 1. El seu rival pel trofeu del CBGB U16M serà Apollo Amsterdam, que està firmant un torneig impecable i va culminar el seu pas a la final superant 67-80 un Ratiopharm Ulm molt a l’altura. Sarrià serà demà la seu dels grans duels pel títol i el tercer i quart lloc, a més del 5è i 6è entre Martinenc i TenneT Young Heroes. En U14 la final la disputaran el SESE i el Sant Lluís, mentre que en U12 ho faran Valladolid i Apollo Amsterdam, que ha superat el Vic en una semifinal d’allò més justa que ha acabat en 63-59 favorable als holandesos.

Deixant els resultats de banda, avui ha sigut un dia rodó al Costa Brava Girona Basket on la majoria d’equips han rebut els obsequis del torneig i Colacao i han seguit coneixent la ciutat de Girona. Tant a l’hotel Ibis com al B&B els jugadors de totes les edats han mantingut la germanor aprofitant l’última nit de torneig de la majoria d’ells. Demà, a acabar amb l’energia i la força que ja hi ha hagut durant tota aquesta setmana, que ja es pot dir que ha sigut genial!