caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Nürnberg i Gran Canària campiones mentre el segon assalt del CBGB reuneix 38 equips

Després de tres dies plens d’emocions i grans partits la setmana del Costa Brava Girona Basket arriba al seu equador amb el desenllaç del torneig femení, que somriu al Post SV de Nuremberg i al Gran Canària, tot i que amb guions molt diferents. Les alemanyes, en categoria cadet, han hagut de suar de valent en una final d’allò més competida contra el Minguella, que s’havia posat a tres quan faltaven només 4 minuts però ha acabat cedint 35-49. Al seu torn, les canàries han sigut l’equip més fort en infantils, superant l’Almeda 68-44 en un duel entre invictes. Pel que fa als representants locals, el Bàsquet Girona-Uni Laia Palau i el Quart, acaben 6è i 7è en infantils, mentre el Combinat Girona, amb jugadores del Fontajau i el Sarrià, és 8è. Tot plegat per posar fi a un viatge rodó on alguns equips han conegut la ciutat de Girona i, els més afortunats, un ídol com Marc Gasol.

Això, però, és només el principi, perquè a partir de demà comença la secció masculina del CBGB, que reunirà fins a 38 equips als pavellons de Vilablareix (U12), Salt i Quart (U14) i Sarrià, Palau, Sant Gregori i Montfalgars (U16). Aquest últim és el plat fort del torneig, en què 24 equips competiran des del primer dia en rondes eliminatòries. Gairebé un 50% són internacionals, i el talent dels jugadors està més que constatat després de les actuacions de les seves companyes els últims dies. Del ben cert que l’espectador neutral podrà gaudir de molt bon bàsquet si s’apropa als pavellons.