caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Dia 2: Trobades amb estrelles i tothom a punt per a les finals

La segona jornada de la setmana del CBGB ha tingut de tot, des de trobades amb tota una estrella del bàsquet fins a partits trepidants, passant, és clar, per les visites a la ciutat de Girona de diversos equips. Tot plegat en un penúltim dia de torneig femení on s’han enllestit, ja definitivament, els encreuaments pels partits de les finals. Però anem a pams. La sorpresa del dia l’han tingut les jugadores del Minguella de Badalona i el Post SV Nürnberg, que sortint dels seus partits del Costa Brava Girona Basket a Fontajau han conegut un mite del bàsquet com és Marc Gasol, a més del seu company del Bàsquet Girona Èric Vila. Sobre la pista, el dia d’avui ha deixat duels d’allò més emocionants i totalment decisius: Al matí s’ha tancat la fase de grups i, a la tarda, s’han jugat les semifinals del torneig. En categoria U14, Almeda i Gran Canaria A es disputaran el trofeu, i, en U16, ho faran Minguella i Nürnberg. Pel què fa al 3r i 4t lloc, en U14 se’l jugaran SESE A i Salle Maó, i, en U16 Grup Barna A i Zalgiris Kaunas; el 5è i 6è, en U14, serà entre Bàsquet Girona-Uni Laia Palau i Gran Canaria B, i en U16 entre Salle Maó i Araski; el 7è i 8è lloc de la categoria U14 es disputarà entre Quart i SESE B, i en U16 entre Grup Barna B i Combinat Girona.

En resum, els resultats del dia han sigut els següents:

U14

 • Quart 29-30 SESE B (Gr.A)
 • Gran Canaria A 79-19 Salle Maó (Gr.A)
 • Bàsquet Girona-Uni Laia Palau 24-39 SESE A (Gr.B)
 • Gran Canaria B 19-62 Almeda (Gr.B)
 • Bàsquet Girona-Uni Laia Palau 59-21 Quart (SF3)
 • Gran Canaria B 34-15 SESE B (SF4)
 • Gran Canaria A 76-45 SESE A (SF1)
 • Almeda 73-41 Salle Maó (SF2)

U16

 • Zalgiris 38-35 Minguella (Gr.B)
 • Araski 48-26 Grup Barna B (Gr.B)
 • Post SV Nürnberg 58-49 Salle Maó (Gr.A)
 • Grup Barna A 66-26 Combinat Girona (Gr.A)
 • Salle Maó 64-24 Grup Barna B (SF3)
 • Araski 68-23 Combinat Girona (SF4)
 • Grup Barna A 53-65 Minguella (SF1)
 • Zalgiris Kaunas 21-68 Post SV Nürnberg (SF2)