caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

TOP European: Dia 3

TOP European 2019 winners: Apollo Amsterdam.

El TOP European ha tancat avui al matí la seva segona edició. PBG Starzz i la selecció nacional txeca han encetat la jornada en un partit que els americans han guanyat amb un joc molt vistós (82-72). Ulm i Barça van acordar amb l’organització ahir al vespre no disputar el partit pel tercer lloc, ja que el conjunt blaugrana, condicionat per les lesions després de dos dies d’intensa competició, no disposava d’efectius suficients.

L’esperada final entre Zalgiris Kaunas i Apollo Amsterdam no ha decebut. Els dos equips han competit al màxim i han fet gaudir de valent les més de 250 persones que s’han acostat al pavelló de Platja d’Aro. En un final ajustat, els holandesos –que l’any passat s’havien quedat a les portes del títol– han aconseguit imposar-se per 72 a 75. El pivot lituà del Zalgiris, Oleg Kojenets, ha estat escollit MVP de la competició, mentre que el guanyador del concurs de triples ha estat Andrija Grbovic, aler de l’Ulm.