caesen
Ajuntament de Girona i Costa Brava

TOP European: Jornada 2

PBG Starzz.

El TOP European ha completat avui al matí una fase de grups trepidant. En els dos partits corresponents, tots els equips han conegut tant la victòria com la derrota. A més, tots els enfrontaments han tingut un final molt igualat i cap equip ha aconseguit imposar-se al seu rival per més de deu punts. Un “average” molt ajustat ha determinat la classificació per la següent ronda, que ha començat a la tarda amb el partit entre la selecció txeca i PBG Starzz (79-89), els quals ja no optaven a arribar a la final. En la primera semifinal, el Zalgiris, classificat com a segon de grup, s’ha fet un lloc a la final derrotant contundentment l’Ulm per 53-74. La segona plaça se l’ha adjudicat l’Apollo Amsterdam, que ha guanyat el Barça oferint un gran espectacle basquetbolístic (80-66). La gran final de demà a les 12:30h i el concurs de triples clouran la segona edició del TOP European.