caesen
Ajuntament de Girona i Costa Brava

Una fase de grups trepidant

First round standings.

Avui al migdia ha finalitzat la primera ronda del TOP European, que ha estat trepidant. Tots els equips han disputat dos partits i tots han conegut la victòria i la derrota. A més, tots els enfrontaments han tingut un final ajustat i cap equip ha aconseguit imposar-se per més de deu punts al seu rival. Els dos equips millor classificats de cada grup accedeixen a les semifinals que es disputaran al llarg de la tarda també al Pavelló de Platja d’Aro.

El líder del grup A, el Ratiopharm Ulm, jugarà a les 17:45h contra el Zalgiris Kaunas, que ha quedat segon del grup B. La segona semifinal la conformen l’Apollo Amsterdam i el Barça, líder del grup B i segon del grup A respectivament, que es veuran les cares a les 19:30h. La jornada de la tarda l’obriran a les 16:00h els tercers classificats, la selecció nacional txeca i el PBG Starzz que s’enfrontaran entre ells pel cinquè i el sisè lloc.