caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El Fontajau completa la categoria de Cadet Masculí

CB Fontajau – U16M.

La competició de Cadet masculí és sempre la més disputada i enguany 16 equips de set països diferents lluitaran per aconseguir el títol. L’últim de sumar-se a la festa ha estat el Cadet del Fontajau, que completa la categoria.

El Club Bàsquet Fontajau serà l’únic equip gironí del grup i, juntament amb el JAC Sants, serà un dels dos representants catalans. També hi participaran set equips de la resta d’Espanya: el CBC Valladolid, el 7 Palmas canari, el San Ignacio navarrès i els balears Salle Maó, CB Boscos, Sa Real i Sant Lluís. Pel que fa als equips internacionals, comptarem amb la presència de l’Oostende belga, l’Ulm alemany, el Zalgiris lituà, l’Oaklands Wolves britànic, l’Inter Bratislava eslovac i els holandesos New Heroes i Celeritas-Donar.