caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Bàsquet africà per primer cop al CBGB

Youth InterSport & Cultural Association.

El Costa Brava-Girona Basket obre les portes cada any a equips de tot el món. Aquesta temporada, visitarà el torneig –per primer cop en els seus sis anys d’història– un equip del continent africà. Es tracta del Youth InterSport & Cultural Association (YISCA), provinent de la capital de Kenya, Nairobi.

YISCA és una associació creada l’any 2013, on els joves de Nairobi poden practicar tota mena d’esports com el futbol, l’hoquei o el rugbi. Des de fa poc temps, l’entitat també ofereix la possibilitat de jugar a bàsquet. Aquesta Setmana Santa, rebrem els nois de l’Infantil masculí del YISCA, que es desplaçaran des de Kenya per poder competir en el GironaBasket 2019.