caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El primer equip britànic de la història del CBGB

Oaklands Wolves U14-F.

L’acadèmia anglesa Oaklands Wolves Basketball visitarà aquest any el Costa Brava-Girona Basket per primera vegada. I no només debutaran, sinó que, a més, tindran l’honor de ser el primer equip del Regne Unit que participa en el torneig.

L’acadèmia forma part de l’Oaklands College, la universitat de la ciutat de Saint Albans, a la comarca de Hertfordshire, situada uns 30 km al nord de Londres. Des de la seva creació, l’any 2009, els Oaklands Wolves han format jugadors i jugadores d’elit i la seva tasca ha estat reconeguda amb diversos guardons com el Diploma in Sporting Excellence, atorgat per la federació anglesa de bàsquet. A més, des de fa dos anys, els Oaklands Wolves tenen un equip femení professional que juga a la Women’s British Basketball League, la primera divisió britànica.

Aquesta Setmana Santa, tres equips seus viatjaran a Girona per primer cop per competir a les categories femenines de Cadet i Infantil i a la categoria masculina de Cadet.