caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Sis de sis pel CCE Sant Lluís

El Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís de Menorca, un vell conegut del torneig, també participarà en el Costa Brava-Girona Basket 2019. Ja és habitual que per Setmana Santa els pavellons de la província de Girona s’omplin de nens i nenes menorquins i l’any passat el club balear ens va visitar amb cinc equips diferents. Aquest any, el Sant Lluís ha fet plena i tindrà representació en cadascuna de les sis categories (Mini, Infantil i Cadet tant masculí com femení).

El Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís té molta història. Va ser fundat l’any 1971 com una entitat amb l’objectiu d’englobar totes les facetes de l’esport i combinar l’aspecte cultural i l’esportiu. A banda del bàsquet, al CCE Sant Lluís també s’hi practiquen altres esports com el futbol, l’atletisme, la petanca o els escacs i s’hi organitzen diversos actes culturals.

Sant Lluís U12-F.