caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

BC Zalgiris Kaunas: el Cadet d’un gran equip d’Eurolliga

Seguim ampliant la llista d’equips internacionals que participaran a la sisena edició del Costa Brava-Girona Basket. El Cadet masculí de l’històric club lituà Zalgiris Kaunas competirà per cinquè any consecutiu al torneig. En edicions anteriors, l’equip lituà havia participat sota el nom de Sabonio Centras, l’acadèmia de bàsquet formatiu fundada pel mític pivot Arvydas Sabonis. A més, l’any passat també van participar a la primera edició del TopEuropean, celebrat a Platja d’Aro. L’equip lituà es va proclamar campió del torneig després de derrotar diversos equips referents d’arreu d’Europa i va guanyar la final contra l’Apollo Amsterdam per 76-65.

El nom de Zalgiris Kaunas genera una gran expectació, sobretot després que el primer equip, entrenat per Saras Jasikevicius, fos la revelació de la passada Eurolliga. Enguany, Zalgiris portarà a Girona el millor del bàsquet lituà per competir en una de les categories més difícils: Cadet masculí.

TopEuropean 2018 winners, Sabonios Centras.