caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Top European | Classificatòries 1a part

 

Selecció Rep. Txeca – Alba Féhervar

El partit d’estrena del TopEuropean va deixar molt bon sabor de boca a tothom, menys a la Selecció de la República Txeca. El partit contra l’Alba de Féhervár va estar igualadíssim des del primer instant de joc, i el partit només es va decidir en les últimes ocasions. Una última possessió podria haver determinat un resultat diferent, però l’errada dels txecs van fer que el resultat es mantingués 67 a 66 favorable al conjunt húngar. Una de les sorpreses del torneig.

Aris Salònica – Sabonio Centras

Domini lituà des del principi del partit, amb un joc exterior molt precís i apostant per una mobilitat de la pilota molt dinàmica. L’Aris de Salònica grec no va tenir oportunitat d’avançar-se en el marcador en cap moment i el Sabonio Centras es va emportar el primer partit del grup B. Resultat: 55 a 77.

FC Barcelona – Alba Féhervar

Després de donar la sorpresa en el primer partit, l’Alba de Féhervár va veure com el FC Barcelona va imposar el seu joc en un molt bon partit. Malgrat l’intent de l’Alba d’anar-se acostant al marcador, al final el Barça es va despenjar del marcador amb el resultat de 76 a 53.

Aris Salònica – Apollo Amsterdam

L’Apollo de l’Àmsterdam va mostrar la seva superioritat física davant d’un Aris de Salònica desordenat i cansat, per l’esforça que van haver de mostrar al matí. L’Apollo firmava un paper interessant aconseguint la màxima puntuació del torneig. Un equip a tenir en compte per apuntar-se com un dels candidats a arribar lluny en el torneig. Resultat: 65 a 90.