caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Ja arriba tot el material per preparar el torneig

 

El Costa Brava Girona Bàsquet no podria existir sense l’excel·lent col·laboració de molts dels seus patrocinadors. Aportant material i fomentant hàbits saludables, renoven la confiança marques com Fontvella, Granini, Cola Cao i Frit Ravich.

Per una banda, l’aigua de Font Vella, amb 0% d’impureses i de qualitat excepcional, és l’encarregada d’hidratar els nostres esportistes durant el torneig. No cal recordar la importància de beure quan es fa esport, i més encara en un torneig amb partits a diari. Quan tens set, és que ja estàs deshidratat, recorda-ho.

Enguany tindrem també un Granini per a cada sabor, amb els millors sucs refrescants per quan els jugadors tinguin un descans. A Granini inverteixen en les millors matèries primeres i també en idees i tecnologia per obtenir el màxim benefici d’aquestes.

Com de costum, els berenars també seran gentilesa de Cola Cao. L’empresa, que a més és la patrocinadora oficial de l’Equip Paralímpic Espanyol, adapta les millors necessitats nutricionals als seus productes. No només és xocolata com podria pensar la majoria.

A més, l’empresa catalana Frit Ravich enguany també incorpora els seus productes snack perquè els jugadors i jugadores del torneig puguin gaudir del seu momentet.