caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El CBC Valladolid tindrà participació a les tres categories masculines

L’Infantil masculí del CBC Valladolid en l’edició de l’any passat.

 

Comença l’època de tancaments d’equips. Malgrat ja hi ha més d’un 80% d’equips confirmats a la 5a edició del torneig Costa Brava Girona Basquet, ara ja és moment de publicar les noves confirmacions. En aquest cas es tracta del CBC Valladolid, l’equip castellà que ja ha participat anteriorment al torneig. De fet, els castellans van debutar en la primera edició del torneig el 2014, precisament amb un equip a les tres categories masculines. I des d’aleshores, a les posteriors participacions sempre ha vingut amb tres equips, i enguany no serà una excepció. El modest equip, el qual ha estat creat en aquest segle, el va fundar ni més ni menys que l’ex ACB Mike Hansen, jugador de l’Estudiantes i el CB Valladolid. Convé destacar que el primer equip actualment ocupa la 8a posició a la categoria de plata del bàsquet espanyol. Veurem quin paper duen a terme l’U16, l’U14 i l’U12 masculins aquesta Setmana Santa.