caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

I per quart any consecutiu… Forward!

Des de l’inici del torneig al 2013, el Costa Brava Girona Basket ha comptat amb el suport de l’empresa Forward per fer que el torneig prosperi. És d’agraïr que en aquesta edició sigui el 4t any que l’empresa dedicada a la confecció de roba esportiva i esdeveniments per l’ocasió sumi el seu granet de sorra pel bon funcionament del CBGB.

D’entre el serveis que ofereix Forward, cal destacar la confecció de productes de promoció tèxtil, des de samarretes, gorres i dessuadores, així com obsequis per a esdeveniments (campus, proves de running, tornejos, finals de temporada, etc.). A més, disposen d’un ampli servei de marxandatge tèxtil, personalitzat i adaptat a tota necessitat de cada club i entitat esportiva o empresa, sense quantitats mínimes i a uns preus molt competitius. Per a més informació, www.forwardbasketball.es.

Forward logo