caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Sant Lluís de Menorca, Ceset i CB Molina tanquen l’U14 M

CB Molina
Foto: El CB Molina, per primer cop al torneig | cbmolina.com

Tres equips havien de confirmar la seva assistència a la categoria d’U14 M del Costa Brava Girona Basket ’17. Els conjunts són el Sant Lluís de Menorca, el Ceset i el CB Molina de Múrcia, que permeten tancar les llistes de la categoria Infantil. Per la seva banda, el Ceset és un dels equips que cada any ha participat a l’U14 M i aquest any tornarà a jugar “a casa”. Pel que fa al Sant Lluís de Menorca, s’ha de destacar que també és un conjunt present a les anteriors edicions del torneig. De fet, el 2015 i el 2016 ha portat a 4 equips cada any, convertint-se així amb un dels equips amb major representació en el torneig. El que posa el candau a les llistes de l’U14 M és un altre conjunt murcià, a banda de l’UCAM. Es tracta del CB Molina, que disputarà el CBGB per primera vegada.