caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

San Ignacio de Pamplona, tercera participació

El club navarrès serà al CBGB i ho farà amb més equips que mai. En la seva tercera participació consecutiva al torneig, el CD San Ignacio de Pamplona vindrà a Girona amb l’U14 i l’U16 femení i masculí. En la seva primera presència l’any 2015 van competir amb l’U16 masculí, finalitzant en novè lloc, mentre que el 2016 ho van fer amb l’U16 femení (4t) i masculí (11è).

Amb prop de cinquanta anys, aquest club col·legial s’està convertint en un referent del bàsquet navarrès com bé demostra la primera posició en el campionat de Cadet masculí de Navarra, la temporada 2015-16. Tot un èxit per un club que té com a objectiu que els jugadors gaudeixin d’aquest esport. Tot un plaer tenir-vos de nou al CBGB, benvinguts un any més!

san ignacio