caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Confirmats més del 70% dels equips

Gairebé tres quartes parts dels equips que participaran al Costa Brava Girona Basket del 13 al 15 d’abril del 2017, ja han confirmat la seva presència. D’aquesta manera, s’està registrant un bon ritme d’inscripcions que asseguren un bon nivell d’equips com cada any. Clubs com Alba Berlín, Arvydas Sabonis, Gran Canària o Bayern Munic entre molts d’altres ja han confirmat la seva presència al torneig.

Cal recordar que en la seva quarta edició, el CBGB tindrà les categories Mini, Infantil i Cadet masculins i femenins. Un total de sis categories que suposen prop de 900 jugadors de clubs gironins, d’arreu del territori espanyol i d’entitats referents a Europa. Per a més informació sobre els equips participants o les inscripcions al torneig podeu consultar la pàgina web www.gironabasket.com Des del Costa Brava Girona Basket aprofitem per desitjar-vos unes bones festes i un feliç any nou 2017!

logonadal