caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Valladolid tindrà representació en les tres categories masculines

Un històric del bàsquet espanyol com és el Valladolid també serà presenta al CBGB’17 i ho farà amb un equip en cadascuna de les tres categories masculines (U12, U14 i U16). La presència de l’entitat al torneig ha estat continua des de l’inici en totes les categories excepte el 2015, en què només van ser dos els equips presents a Girona.

El Club Baloncesto Ciudad de Valladolid és una entitat formada de nou el 2015 i que substitueix l’antic Club Baloncesto Valladolid, desaparegut per motius econòmics. Els colors també són diferents, ja que en la nova entitat el vermell, el negre i el blanc tenen el protagonisme i deixen enrere el lila i groc de la samarreta que va vestir, entre d’altres, Lalo García. Precisament l’escola de bàsquet del Club rep el nom a l’històric jugador. Un plaer tenir un any més una entitat que tot i les dificultats sempre tira endavant!

Banner-Escuela 2