caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Jordi Fernández repetirà al CBGB amb el Viu Bàsquet Bunyola

El bàsquet, com en tots els esports, és important el treball diari amb constància i esforç. El tècnic Jordi Fernández n’és tot un exemple. L’entrenador de l’Hospitalet té una àmplia experiència en el bàsquet femení, on va dirigit el Ciudad Ros Casares i el Perfumerías Avenida.

Alhora, en destaca la seva etapa en el bàsquet masculí, destacant les seves experiències al CB L’Hospitalet i el CB Andorra, així com al capdavant de la selecció espanyola U20 on va endur-se la medalla de plata a l’Europeu de Polònia i una altra d’or a l’Europeu de Bulgària 2007.

Fernández participarà per segon any consecutiu al CBGB amb el Viu Bàsquet Bunyola. Us deixem un vídeo que han elaborat els companys d’IB3 on explica la història de superació i la trajectòria d’aquest gran tècnic. Ens veiem aviat, Jordi!