caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El Sassari s’imposa a les prèvies cadets i mini de Sant Gregori

Aquest matí s’han dut a terme els darrers partits de les fases prèvies de les categories mini i cadet que estan tenint a Sant gregori. El Sassari italià ha estat el campió de les dues categories i ha acabat invicte amb els dos equips.

En categoria cadet, el primer partit ha enfrontat el Sant Narcís i el Quart amb triomf pels primers per 77-41, mentre que els italians s’han imposat el Quart en el segon per 96-30. Per tant campió Sassari, Sant Narcís segon i Quart tercer.

Pel que fa a la  categoria mini, el primer partit el Porqueres s’ha imposat al Sant Gregori per 80-39 i en el partit decisiu els italians, en un enfrontament molt igualat, han derrotat els gironins per 66-61, amb un parcial final de 6-1. Per tant, campìó Sassari, Porqueres segon i Sant Gregori tercer.

 

sassari-quartporqueres sassari