caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Finalitzada la primera jornada de les prèvies del CBGB 2016

Aquesta tarda s’ha dut a terme la primera de les dues jornades de la prèvia del torneig Internacional Costa Brava Girona Bàsket 2016, en les tres categories.

La localitat de Sant Gregori ha acollit les competicions mini i cadet. En la categoria cadet, el Dinamo-Sassari s’ha mostrat superior al Sant Narcís i l’ha derrotat per 51-85. En la categoria mini, a l’equip italià li ha costat molt imposar-se al conjunt local i només en el tram final ha aconseguit trencar el partit imposant-se per 49-70

El pavelló Palau-Sacosta ha acollit la categoria infantil. En les dues semifinals, l’Infantil A del Sant Narcís s’ha imposat  al Fontajau per 66-4, mentre que el Sassari ha superat al Sant Narcís B per 60-71.

Demà al matí a partir de les 9, es reempren a Sant Gregori les categories cadets i mini, mentre que a la tarda es durà a terme a Palau el 3r i 4t lloc i la final infantil.

Foto dels minis de Sant Gregori i Sassari

Foto dels cadets de Sant Narcís i Sassari