caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

TV i estadístiques oficials a la categoria cadet

La tercera edició del Torneig Internacional Costa Brava Girona Basket 2016 tindrà novetats importants pel que fa a la categoria cadet masculí. Enguany, tots els partits, tant els de les fases de grups, com els de les eliminatòres, es jugaran a temps parat, a diferència de la temporada passada que es feia a temps corregut. A més a més, fent un salt qualitatiu, tots els partits corresponents a aquesta categoria, disposaran d’una estadística oficial del partit.

La gran novetat d’aquest any, però, serà a nivell de mitjans de comunicació. La organització ha arribat a un acord amb Televisió de Girona i els partits de semifinals, la final i el partit pel tercer i quart lloc seran retransmesos en directe per aquesta televisió.