caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Halcón Viajes, l’agència oficial del torneig

L’agència de viatges “Halcón Viajes” és un dels patrocinadors oficials d’aquest Costa Brava Girona Basket 2015, amb un pes molt important exercint com a agència oficial de l’esdeveniment. Aquesta empresa facilita la tasca de reunir els clubs de diferents parts del món, quelcom vital per un torneig d’aquest nivell que vol aglomerar quant més diversitat millor.

Halcón Viajes aposta per un servei de qualitat, perquè el seu client estigui satisfet des del primer contacte fins al servei post-venda. Amb les eines de gestió més avançades i amb departaments especialitzats que ofereixen programes que satisfan totes les necessitats del mercat, la bona organització dels esdeveniments està assegurada. Els viatges són més segurs i organitzats, si al darrera hi ha la mà d’aquesta empresa.

Halcón viajes