caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Resultats i classificacions, a l’instant

Ja som a la setmana del torneig! L’organització del Costa Brava Girona Basket 2015 vol que el seu públic tingui informació de primera mà sobre el desenvolupament d’aquest i, per això, tant pares com aficionats podran seguir el que facin els joves jugadors de manera molt senzilla.

Per tant, hi haurà dues formes de seguir els resultats i les classificacions de les sis categories del torneig: a la web o al compte oficial de Twitter. A la pàgina web, hi obrirem una botó “En directe” i, a mesura que vagin acabant els partits, els resultats i les classificacions s’aniran actualitzant.

A més, el compte oficial de Twitter també tindrà especial rellevància. Allà, els resultats i les classificacions de totes les categories també s’aniran penjant, acompanyats també d’algunes fotografies i altres aspectes importants o curiositats.

A Facebook, cada cop que finaltzi un torn de la fase de grups, els resultats i la classificació actualitzada de cada categoria no hi faltaran. Estaràs informat!