caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Al torneig, amb bus!

El Costa Brava Girona Basket 2015 ja és més a prop que mai. Només queden dues setmanes perquè la segona edició faci el tret de sortida i, perquè tots vosaltres pugueu gaudir dels partits del torneig, des de l’organització us fem saber que no hi ha cap problema si no teniu cotxe particular, perquè les connexions amb els busos són molt bones.

Els jugadors i entrenadors de tots els equips disposen de transport gratuït durant el transcurs del campionat, però els pares i aficionats també podran moure’s per les diferents seus amb transport públic. Tots els hotels estan connectats d’una manera o altra amb els pavellons, perquè tothom que vulgui no es perdi cap detall del torneig.

En l’apartat de Seus de la pàgina web, hi trobareu diversos documents amb els horaris de les línies de busos, des de Girona fins a la seu corresponent a la qual algú s’hi vulgui desplaçar.

Si hi ha qualsevol dubte, l’organització sempre està disposada a resoldre-la a gironabasket@gmail.com!