caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

La màgia del bàsquet

El Costa Brava Girona Basket 2015 no és només un torneig de bàsquet, sinó que també hi ha temps per fer altres activitats lúdiques durant els 3 dies del torneig. Una d’elles, està relacionada amb la màgia.

El divendres 3 d’abril, per la nit (dos quarts de 10 del vespre), hi ha programades dues sessions de màgia amb els mags Fèlix i Raúl, una a Girona i l’altra a Salt. Els jugadors que estiguin a l’hotel de Girona faran la sessió a Fontajau, mentre que els que estiguin allotjats a Salt la faran al pavelló d’aquest mateix poble, al costat dels hotels.

Encara que sigui una sessió pels joves, els pares dels jugadors hi estan completament convidats. Després de la màgia, els jugadors tornaran a l’hotel per descansar i afrontar amb garanties l’últim dia de torneig, on es decideix la posició final.