caes
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Girona School Cup 2016

La Girona School Cup és un torneig lúdic, no competitiu; que serà la prèvia del Costa Brava Girona Basket 2016, i enguany es portarà a terme a les instal·lacions del pavelló de Vilablareix. El Torneig, que té una identitat pròpia –cartell i samarreta pels participants diferenciada del CBGBC- està obert a tots els jugadors i a totes aquelles escoletes dels diferents clubs de bàsquet de les comarques de Girona que hi vulguin participar.

School CupGirona School Cup

Els joves practicants tindran a la Girona School Cup, la possibilitat de jugar diversos partits durant el matí i la tarda, a més de poder fer també altres activitats lúdiques paral·leles. Tots els participants tindran un dinar de germanor a les mateixes instal·lacions de Vilablareix. Els conjunts podran ser mixtes, amb jugadors/es de diferents edats i si es creu convenient formant equips amb membres d’altres clubs.

La voluntat de la Girona School Cup és ser un punt de confluència dels diferents clubs de les comarques de Girona, ja que si bé molts d’ells no poden participar en el Torneig Internacional Costa Brava Girona Basket, si que poden fer-ho amb una trobada pels més petits que s’ha de convertir en una cita esperada pels més joves practicants.

Com pots participar-hi? Molt fàcil! Enviant un correu a gironabasket@gmail.com!