caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Alemanyes i xilenes, a semifinals del CBGB

Els catalans Time Travel, Granollers i JET Terrassa maximitzen les seves opcions de lluitar pels títols U16 i U14 en la categoria femenina

El Costa Brava Girona Basket va viure la primera jornada de la desena edició omplint de talent jove Palau Sacosta i Montfalgars des de primera hora del matí fins al vespre. Els equips internacionals de Xile i Alemanya van assegurar-se un lloc a les semifinals i dimarts al matí es disputaran duels claus per a decidir qui els acompanya en la fase definitiva del torneig femení.

Avui a la tarda tindran lloc les semifinals i l’únic que té assegurat ser-hi en categoria cadet és el Barpa Sports xilè. El Time Travel, que reuneix jugadores de diversos clubs de Barcelona, hauria d’acompanyar-les com a líder del grup A. Fontajau i l’altre equip de Xile, en aquesta branca; i Premià de Dalt i Campdevànol, al grup B, lluitaran el matí de dimarts l’altra plaça per a les semifinals.

En infantils, el Post SV de Nuremberg també va certificar el pas a la fase final amb un ple de victòries, el mateix que va aconseguir el seu rival al grup B, el JET Terrassa, també classificat. Al grup A, el Granollers va enllestir la feina, però SESE i Bàsquet Girona Uni Laia Palau viuran dimarts un duel directe a Montfalgars: Només el guanyador seguirà optant al títol.

Un torneig viral

En el seu desè aniversari, el CBGB ha apostat per una modernització que funciona: S’acumulen més de 38.500 visualitzacions a Instagram i el nou compte de TikTok en suma més de 3.000 en només un dia. Igualment, el seguiment ha millorat amb la nova aplicació de Swish, que ahir també va tenir una gran repercussió.

Resultats del dia:

U16F:

 • Basket Chile BarpaSports 1 36-30 Fontajau (Gr. A)
 • Basket Chile BarpaSports 2 48-37 Campdevànol (Gr. B)
 • Draft Gramenet 7-89 Time Travel (Gr. A)
 • Grup Barna 15-25 Premià de Dalt (Gr. B)
 • Basket Chile BarpaSports 1 40-68 Time Travel (Gr. A)
 • Basket Chile BarpaSports 2 43-36 Premià de Dalt (Gr. B)
 • Draft Gramenet 16-45 Fontajau (Gr. A)
 • Grup Barna 31-35 Campdevànol (Gr. B)

U14F:

 • Basket Chile BarpaSports 22-35 Bàsquet Girona Uni Laia Palau (Gr. A)
 • Post SV Nürnberg 41-24 Campdevànol (Gr. B)
 • SESE 30-50 Granollers (Gr. A)
 • Draft Gramenet 29-88 JET Terrassa (Gr. B)
 • Basket Chile BarpaSports 38-44 SESE (Gr. A)
 • Post SV Nürnberg 53-42 Draft Gramenet (Gr. B)
 • Bàsquet Girona Uni Laia Palau 32-37 Granollers (Gr. A)
 • Campdevànol 20-69 JET Terrassa (Gr. B)