caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El torneig masculí treu múscul en la seva estrena el quart dia de CBGB

Les categories femenines del CBGB ja han deixat pas completament a les masculines, i l’energia dels vora 600 jugadors que han arribat a Girona s’ha fet notar des de primera hora del matí. Alguns, de fet, ja van aprofitar la tarda d’ahir per conèixer algun racó de la ciutat, però avui tocava sortir a la pista. N’hi havia ganes, i tots ells ho han demostrat en un dia on s’ha jugat una cinquantena de partits. La meitat eren d’U16M, on els duels han arribat a moments de màxima tensió jugant-se diverses pròrrogues. TenneT Young Heroes ha guanyat així els seus dos partits, i és un dels classificats pels quarts de final, que es jugaran demà al matí, com sempre, als pavellons de Sarrià, Montfalgars, Palau i Sant Gregori. El Pilar València també segueix optant al títol gràcies al sistema de repesca que li ha permès classificar-se tot i perdre 69-66 en un partit ben igualat amb Tornados Franken. Poden consultar la resta d’equips i els seus rivals a la secció En directe! de la web, perquè dels 24 combinats que s’enfrontaven cara a cara en primera ronda ja només vuit competeixen per guanyar el Costa Brava Girona Basket. En categories U12 (els més petits del torneig) i U14 s’han jugat ja els dos primers partits de la fase de grups, a la qual es posarà punt final demà al matí abans d’encarar els enfrontaments previs a l’última ronda. També els pavellons de Vilablareix, Salt i Quart s’han omplert del bon ambient i l’energia dels jugadors, que han demostrat un cop més quin és l’esperit del CBGB.