caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

UN FORMAT NOU I EMOCIONANT EN U16M

El CBGB 2023 no serà com els altres, i encara menys en categoria U16 masculina. Aquesta edició comptarà amb 24 equips participants, que des del primer dia competiran en una fase eliminatòria. Sense marge d’error. 

De la primera ronda de partits en sortiran dotze guanyadors, als quals s’afegiran els quatre millors derrotats per a configurar els vuitens de final. Els criteris per a la repesca seran, en aquest ordre, els següents: Menor diferència de punts; Més punts anotats; i Més triples anotats. En l’improbable cas que es produeixi un empat dins aquests supòsits, s’escollirà l’equip o equips classificats per sorteig.

Cal recordar que una derrota no suposa l’eliminació, ja que tots els equips jugaran una fase de consolació en què es decidirà la seva posició. Així, els equips caiguts en primera ronda es disputaran els llocs 24 a 17, els qui perdin a vuitens de 16 a 9, i seguint.

Pel què fa als horaris, hi haurà partits al llarg de tot el dia. En torn de matí, els duels començaran a les 9:00h, 10:45h o 12:30h, i, a la tarda, 16:30h, 18:15h o 20:00h.

El CBGB 2023 masculí es jugarà del 6 al 8 d’abril.