caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Atenció: Canvis de darrera hora!!!!!

Per motius logístics hi ha canvis de darrera hora. El més significatiu és el canvi de seu de la categoria U 14. La final , el partit pel tercer i quart lloc i el del novè i desè, enlloc de jugar-se al pavelló de Palau es jugarà a la pista central de Fontajau.

Els altres canvis resideixen en els horaris de les finals. Donat que molts equips han d’agafar vols desde l’aeroport del Prat o de Girona a determinades hores, la organització s’ha vist obligada a canviar horaris. A la categoria U 16 masculina, la gran final que es juga a Sant Gregori es disputarà a les 12.00 i enfrontarà Claret i Apollo. Així el partit  pel tercer i quart lloc que enfrontarà Fontajau i Heroes passa a les 13.30. A U 14 masculí que es jugarà a Fontajau, la final passa a jugar-se a les 10.30 entre Apollo i VAlladolid i el tercer i quart lloc entre Mollet i Valladolid a les 12.00.